tietoa toiminnasta

flyertehonrakentajatkarkkiravintola1

Taidekeskus Krimi on Kulttuuriyhdistys Krimi ry:n ylläpitämä kohtaamispaikka taiteilijoille, taiteelle ja siitä kiinnostuneille. Taidekeskuksella toimii galleria kuukausittain vaihtuvine näyttelyineen. Lisäksi tilassa on paikallisten taiteilijoiden työhuoneita sekä taiteen myyntipiste, josta löytyy muun muassa pienveistoksia, taidegrafiikkaa, postikortteja, sarjakuvaa ja korutaidetta. Taidekeskuksen toimintaa ovat tukeneet Imatran kaupunki, Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö, Karjalan kulttuurirahasto ja Etelä-Karjalan maakuntarahasto.

Näyttelyiden ohella järjestämme myös monenlaisia tapahtumia ja työpajoja. Ravintolapäiväksi on taidekeskus muuntautunut pop-up kahvilaksi ja galleriatilat ovat toimineet luentojen, keikkojen, croqui-iltojen ja runonlausunnankin lavana. Hyvällä säällä toimintamme laajentuu myös usein pihalle.

Krimillä voit törmätä mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Toimintamme ohjenuorana onkin järjestää, mitä itse haluamme, kattaen koko kulttuurialojen kirjon, toimien laajalti kaikenlaisen luovan toiminnan tilana. Otamme mielellämme osaa myös toisten tahojen järjestämiin tapahtumiin, mikäli niiden luonne vastaa Taidekeskus Krimin periaatteita.

Mikäli sinulla on ajatuksia tai toiveita siitä mitä haluat Krimillä nähdä, kuulla tai kokea tai haluat itse tulla esiintymään tai käyttämään taidekeskustamme luovan tekemisen tilana, älä epäröi vaan ota yhteyttä!

Taidekeskus Krimi sijaitsee aivan Imatran taidekoulun läheisyydessä, sekä vilkkaan kulkuväylän varrella vain n. kilometrin päässä ydinkeskustasta. Kartta.