kulttuuriyhdistys krimi

WP_20160523_024

Taidekeskus Krimin perustajana ja ylläpitäjänä toimii nuorten ammattitaiteilijoiden perustama Kulttuuriyhdistys Krimi ry. Yhdistys perustettiin marraskuussa 2015.

Kulttuuriyhdistyksen juuret kytkeytyvät vahvasti Koulukadun 1 a ja 1 b taloihin, tuttavallisemmin Krimin taiteilijataloihin. Vuosien saatossa taloja asuttaneet taideopiskelijat ja ammattitaitelijat ovat tehneet yhdessä erilaisia projekteja, kuten järjestäneet avoimien ovien päiviä taiteilijoiden työhuoneisiin. Yhdistyksen ja taidekeskuksen perustaminen ovat luontevaa jatkoa tälle naapurusten aiemmalle yhteistyölle. Kulttuuriyhdistys Krimi ry:n tavoitteena on edistää Etelä-Karjalan taide- ja kulttuurielämää sekä luoda ja kehittää yhteistyötä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa. Yhdistyksen toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Kulttuuriyhdistys Krimi ry:n jäsenet ovat Janette Holmström, Henrik Härkönen, Jussi Nykänen, Leena Reittu, Lotta Räsänen, Paula Saari, Heidi Suikkanen,  Anni Takala, Annie Wahlén ja Susa Walve. Yhdistys on avoin myös uusille jäsenille sekä kannatusjäsenille.